HATAY / BELEN - Atatürk Ortaokulu

Atatürk Ortaokulu

Muhlis Ali Mah. Kurtuluş Cad. No 80 Belen / HATAY
Vizyon
Atatürk İlke ve İnkılâpları ışığında topluma lider ve model olabilecek, yeniliklere açık, demokrasiye inanan, özgüveni ve sorumluluk bilinci gelişmiş ülkesine faydalı bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır.
Misyon
Yaşam boyu öğrenme felsefesi ile araştıran, yaparak-yaşayarak öğrenen, çevreye duyarlı, etkili ve doğru iletişim kurabilen, evrensel değerleri benimsemiş, farklılığın zenginlik olduğunun bilincinde, gelişmelere ayak uydurabilen; sosyal, sportif ve sanatsal becerilerini akademik başarılarıyla birleştiren bireyler yetiştirerek, onları hayata hazırlamaktır.
Başarılar
2011-2012 Eğitim öğretim yılında 3 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesi , 3 öğrenci Anadolu Lisesi , 4 öğrenci Anadolu meslek liselerine yerleşmiştir. 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında 1 öğrenci Anadolu Öğretmen Lisesi, 11 Öğrenci Anadolu Lisesi, 2 Öğrenci Anadolu Sağlık Meslek Lisesi ve 6 öğrenci Anadolu Meslek Liselerini kazanmıştır.
Rehber Öğretmen :
Müzik Sınıfı :