HATAY / BELEN - Atatürk Ortaokulu

May

TÜBİTAK Bilim Fuarları, temel eğitimde bilim kültürünün geliştirilmesine yönelik olarak MEB'e bağlı okullarda düzenlenen bilimsel faaliyetlerdir. Okullarda gerçekleştirilen bu fuarlarla, Ortaokul öğrencilerinin kendi ilgileri doğrultusunda belirledikleri konular üzerine araştırma yapıp  sergileyebilecekleri, eğlenerek öğrenebilecekleri bir ortam oluşturulması amaçlanmaktadır.
TÜBİTAK Bilim Fuarları bir yarışma etkinliği değildir. Bu Fuarların amacı, Öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktır.

Tübitak 4006 proje Çalışmalarımız Matematik, Fen Bilimleri, Türkçe, Sosyal Bilgiler ,İngilizce ve Din Kültürü alanlarında olmak üzere  toplam 20 projeden olusmaktadir.
Yapmış olduğumuz bu etkinllikte öğrencilerimizi  yalnız bırakmadığınz için  hepinize okulumuz adına teşekkür eder, Saygılar sunarım.

SERDAL SÖNMEZER

Mrt

LÇEDE DÜZENLENEN YARIŞMALARDA ORTAOKULLARDA ŞİİRDE 1. OLAN,İLKOKULLARDA RESİMDE 3. OLAN ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDERİM.

Mrt

Bakanlığımızın Kütüphanesiz Okul Kalmasın Projesi kapsamında oluşturulan Okul  Kütüphanemizin açılışını gerçekleştirdik

Şbt

Okul Kütüphanemiz zengin içeriğiyle öğrencilerimizin kullanımına açıldı.Kütüphanemizde akıllı kayıt sistemi oluşturuldu.Düzenli takip yapılmaktadır.Tübitak Bilim ve Çocuk dergilerine üye olunmuştur.Her ay düzenli olarak 3 dergi gelecek.Öğrencilerimiz takip edebilecek.Kütüphanemizde ayrıca Zeka oyunları köşesi oluşturuldu.isteyen öğrencilerimiz bireysel ve grup halinde zeka oyunlarını oynayabilirler.

Mrt

Okulumuzda Korona Virüsüne karşı dezenfekte çalışmaları yapıldı. Dezenfekte çalışmaları okullar açılana kadar devam edecektir.

Okulumuzda Korona Virüsüne karşı dezenfekte çalışmaları yapılıyor

Şbt

Okulumuzda yönetici öğretmen veli hizmetli ve öğrencilerle beraber okuma etkinliği düzenlendi